TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Szakmunkásavató és miniszteri elismerés az Illéssyben

2016. 06. 01. 10:45 | HÍREK

Ünnepélyes keretek között vehették át végzős szakmunkástanulóink bizonyítványaikat május 30-án a Városháza dísztermében megrendezett szakmunkásavató rendezvényünkön. Ám ennek a rendezvények feledhetetlen közösségi élményt adott, hogy Szász Veronika területi igazgató és Demeter Jánosné, az Illéssy Alapítvány kuratóriumának elnöke közösen nyújtották át Balog Zoltánnak, az oktatásért felelős miniszternek a pedagógusnap alkalmából adományozott Elismerő Oklevelét az Illéssy Sándor Baptista Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola nevelőtestületének – több évtizedes, kiemelkedő oktató-nevelő munkájuk, kimagasló színvonalú szakmai munkásságuk, tanári és emberi példamutatásuk eredményének elismeréseként. A kitüntetést a tantestület képviseletében az iskolavezetés vette át.

 

A díjátadás azonban ezzel nem ért véget: Demeter Jánosné kuratóriumi elnök és Toldi Attila igazgató Illéssy Sándor-díjak átnyújtásával ismerte el Horváth Ferencnek, a Horváth Kft. ügyvezetőjének, valamint Radics Zoltán matematika-testnevelés szakos tanár úrnak az iskola fejlődéséért és fejlesztéséért végzett munkáját.

 

Toldi Attila igazgató úr nyitóbeszédét követően Kecze István polgármester úr mondott köszöntőt, majd Szabó Zoltán, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara képviseletében a megye, az ország gazdasága számára jelképesen átvette az ifjú szakembereket. Szász Veronika, a Baptista Szeretetszolgálat területi igazgatója észhez és lélekhez szóló beszédében kívánt boldogságot az ifjú szakmunkásoknak. Végzős diákjaink nevében Lévai Richárd kitűnő eredményű gépi forgácsoló tanulónk búcsúzott az iskolától, diáktársaitól és a tanáraitól.

 

A HBH-trió fiatalos és dinamikus előadásával és Beyonce I was here klipjével színezett ünnepségünkön 81 ifjú szakmunkás vette át szakmunkás-bizonyítványát, illetve a sokak által igényelt Europass-bizonyítványt. Több gazdálkodó szervezet jutalmakkal és állásajánlattal ismerte el a náluk töltött szakmunkásévek alatti teljesítményt.

 

A kisújszállási Illéssy Sándor Baptista Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola szakmunkásavatója egyben a fizikai dolgozók ünnepe is, a tisztességes, az újításokon töprengő, a gondolkodó, s ezzel egyben a fejlődést, az emberi civilizációt előre vivő szakemberek dicsérete.

 

Toldi Attila

igazgató

Illéssy Sándor Baptista Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola

 

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Osztályozó értekezlet esti 10.-12. évfolyam

26.
JAN.

„Téli örömeink az óvodában” címmel kiállítás szervezése

26.
JAN.

Szülői értekezlet 12. évfolyam

26.
JAN.

Beiskolázási szülői értekezlet

26.
JAN.

Félévi osztályozó konferencia

27.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE