TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Szalagtűző ünnepség a debreceni Euroban

2015. 02. 25. 11:56 | HÍREK

Az EURO Baptista Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola január 24-én tartotta szalagtűző ünnepélyét a Kölcsey Központban. Négy végzős osztály maturandusai kapták meg a kék szalagot: a 12. E közgazdaság szakmacsoportos szakközépiskolai osztály, a 13. G két tanítási nyelvű gimnáziumi osztály, a 12. D és 12. F felnőttképzési gimnáziumi osztályok.

 

Az ünnepség első részében a köszöntő és a Himnusz után Novákné Kónya Zita igazgatónő ünnepi beszéde következett, majd iskolánk fenntartója, a Baptista Szeretetszolgálat képviseletében Szász Veronika osztotta meg velünk gondolatait, és feltűzte igazgatónőnek a szalagot. Ezután az osztályfőnökök és a diákok kaptak szalagot. Az első rész zárásaként volt diákunk, Kuprák Emese köszöntötte egy dallal az érendő végzősöket.

 

A gálaműsor igazán színvonalas volt, mindenki megtalálhatta a műsorban a neki tetsző előadást: Szabó Balázs gospelénekes szórakoztatta dalaival a vendégeket, majd „Életképek” címmel zenés prezentáció következett a végzősök fotóival. Jónás Evelin 10. A osztályos tanuló énekelte el kedvenc dalait, vendégszereplőink is voltak: a debreceni Ady Endre Gimnázium növendékei és Nyíregyházán tanuló diákok is felléptek – musicalrészletet énekeltek, néptáncos összeállítást láthattunk és hallhattunk élő népzenével.

 

Az est fénypontjaként a végzősök táncai nagy sikert arattak: a 13. G osztály ismert előadók bőrébe bújt, fergeteges hangulatot teremtve; a 12. E osztály tánca a fekete-fehér volt – érdekes optikai csalódásnak lehettünk tanúi. A 12. D és 12. F osztályok közös táncát a Karib-tenger kalózai című film ihlette. Az ünnepség zárása a diákok és a tanárok közös tánca, a keringő volt, melybe bevontuk a látássérült és két mozgássérült tanulónkat is.

 

Színvonalas ünnepség volt – mindenki jól érezte magát, és csodás emlék marad mindannyiunk számára.

 

Bajkánné Balogh Marianna

 

 

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Az első félév vége

22.
JAN.

Első félév vége

22.
JAN.

Féléves jegyek lezárása, félévi osztályozó konferencia

22.
JAN.

Megemlékezés a magyar kultúra napjáról

22.
JAN.

Az első félév utolsó tanítási napja, a tanulók lezárása

22.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE