TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Szalagtűző ünnepség a Diószegiben

2013. 11. 25. 22:06 | SULI BLOG - DIÁKOK ÍRÁSAI

Október 27-én, szombaton 16 órakor rendezték meg a debreceni Főnix Csarnokban a Diószegi Sámuel Szakközép- és Szakiskola végzős diákjainak színvonalas szalagtűző ünnepségét. Köszöntötték a jelenlévőket, a szalagtűzés előtt álló diákokat és a Baptista Szeretetszolgálat Egyházi Jogi személy debreceni tankerületének képviseletében megjelent dolgozóit.

A középiskolában idén 10 végzős osztály, több mint 286 diákja jut el tanulmányai befejezéséhez, és ennek első lépéséhez, a végzősöket megillető szalag feltűzéséhez.

Magyarország, Debrecen város és a Diószegi Sámuel Szakközép- és Szakiskola zászlajával vonultak be palotás ruhában a zászlóvivők. A végzős osztályok a bevonuló zene felhangzása után a szólítás sorrendjében vonultak a szalagtűzés kijelölt helyszínére.

Miután minden osztály megérkezett a helyére, a felhangzó zenére mindenki közösen elénekelte a Himnuszt. Ezt követően Reményik Sándor Akarom című versével köszöntötték a szalagtűzés előtt álló diákokat, majd az iskola végzős tanulói Győrfi Beáta, Jónás Brigitta, Petruszka Árpád és Tiszai Réka a 12.D osztályból, Homonyik Sándor Sose búcsúzz el! című dalát énekelték el. Ezt követően az iskola volt tanulója Kovács Barnabás és a „Once” produkciója következett, akik Beyonce I was here című dalát adták elő. A zenés műsorszámok után következett az ünnepi beszéd, ezt követően Delimann Bernadett 12. C osztályos tanuló, Fehérvári Zsóka: A küszöbön állva című versét adta elő. A szavalat után megkezdődött a kiemelt tűzés Balogh Péter igazgató úr által.

A többi végzős diák az osztályfőnökeiktől kapták meg szalagjaikat a kitűzővel. A szalagtűzés ünnepélyes pillanatai után énekes és táncos produkciók következtek. Az egyik fellépő Márkus Luca volt, aki Debrecen hangja győztese is. Ezután a Once együttes játszott a nézőknek, majd a Virágkarneválok állandó, többszörös díjnyertes résztvevője, a Valcer táncstúdió bálnyitó keringőjét csodálhatta meg a közönség. Ezt követően az osztályok tánca következett, akik POM-POM táncot, latin showtánc produkciót, DISCO MIX zenés egyveleget, HUNGARIA MIX-et adtak elő, végül egy meglepetéstánc következett, ami egy humoros KÁN KÁN tánc volt. A táncok után az est záróakkordja a gyertyás felvonulás volt, a DIÓSZEGI felirat kirakásával. Az ünnepség végén pedig látványos, egyedi zenés tűzijátékot láthattak a jelenlévők, majd az elmaradhatatlan közös tánccal ért véget az ünnepélyes szalagtűző. Nagy szeretettel gratulálunk a Diószegi Sámuel Szakközép- és Szakiskola 2011/2012 évfolyam végzős diákjainak!

 

Hegedűs Hanna 12.E

Diószegi Sámuel Szakközép- és Szakiskola

Felkészítő tanára: Dr. Dósáné Gargya Tünde

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Végül akikben (a mag) jó földbe hull, azok hallják a tanítást, magukévá is teszik és harminc-, hatvan-, sőt százszoros termést hoznak.” "
(Márk evangéliuma 4,20)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

U11, U17. Országos bajnokság Tollaslabda

27.
ÁPR.

Kirándulás Mocorgó Óvoda

27.
ÁPR.

A tanítási év utolsó tanítási napja végzős évfolyam – esti tagozat

29.
ÁPR.

Nevelőtestületi értekezlet

29.
ÁPR.

Osztályozó vizsgaidőszak a végzős évfolyamnak és az előrehozott érettségizőknek

29.
ÁPR.

Érettségi beadandó feladatok leadása (pl.: média, társ. ism. rajz)

29.
ÁPR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE