TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Színes programok után a seregélyesi Hétszínvirág Baptista Óvoda és Bölcsődében

2019. 10. 08. 14:29 | HÍREK

Szüret

 

Mint minden évben, így idén is megtartottunk óvodánk egyik legkedveltebb hagyományőrző jeles napját, a szüretet. A gyerekek izgatottan várták ezt a napot, amit a szülőkkel együttműködve hoztunk létre. A reggel folyamán a szülői munkaközösség tagjai készítették a gyermekeknek a magyaros ízeket őrző finom falatkákat, melyeket a délelőtt folyamán fogyasztottak el. Az időjárás kedvező volt, így remek programokon vehettek részt kicsik és nagyok is.

A mulatságot a Tulipán nagycsoport műsora nyitotta, melyet közös táncház követett. Visszatérő vendégünk, a Józsi bácsi nevű póniló is jelen volt, akinek hátán a bátrabbak póni lovagolhattak is. A gyerekek frissen készült mustot kóstolhattak, az ügyesebbek szőlőt csenhettek a csősz szőlőskoszorújáról.  A délelőtt zárásaként a csoportok lovas kocsikázni indultak az óvoda környékén. Remek napot tölthettünk el együtt, sok élménnyel gazdagodtak a gyerekek, amelyeket a mai napig emlegetnek.

Ezutón is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a csodálatos szüreti mulatsághoz.

 

 

Madárijesztő készítő verseny

 

Idén madárijesztő készítő versenyt hirdettünk óvodánkban. Minden évben nagy sikere van az ilyen kezdeményezéseknek, ez most sem volt másképp. A madárijesztőket szabadon választott anyagból lehetett készíteni, így igazán egyedi és különleges alkotások készültek, melyek aulánkat díszítik. Örülünk, hogy minden csoportból ilyen tevékenyen vettek részt ezen a versenyen, így a gyermekek munkáját a zsűri egy kis meglepetéssel jutalmazta.

 

 

Idősek napja

 

Október 5.-én az Idősek Napja alkalmából tartott rendezvényen óvodásaink műsorral köszöntötték a vendégeket. A Tulipán nagycsoportos gyerekek közös tánccal, majd egy vidám lakodalmas jelenettel készültek a vendégeknek, akik hatalmas tapssal jutalmazták az előadást. Micimackó csoportunk ugyanezen alkalomból a szőlőhegyi Aranybárka Idősek Otthonába látogatott el és köszöntötte az ottlakókat nagyon nagy örömet okozva ezzel.

 

Rendőrkutyás bemutató óvodánkban

 

Az Állatok Világnapja alkalmából Szabó Takács Mónika közreműködésével ellátogatott óvodánkba a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság két rendőre és négylábú társaik, akik remek bemutatót tartottak a gyermekeknek. A bemutató által a gyerekek betekintést nyerhettek a rendőrök és rendőrkutyák által végzett közös munkába.  Interaktív bemutató volt, így a bátrabbak feladatokban is részt vehettek.

 

 

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Pót írásbeli felvételi vizsga a 9.évfolyamra

28.
JAN.

Pótló központi írásbeli felvételi vizsgák

28.
JAN.

Helyi helyesírási verseny 3-4. évfolyamon.

28.
JAN.

Központi írsábeli pótfelvételi vizsga

28.
JAN.

Pótló központi írásbeli felvételi vizsgák a 9. évfolyamra

28.
JAN.

Szülői értekezletek a csoportokban

28.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE