TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Tehetséggondozás szakmai nap a Gyöngyszem Óvodában

2016. 12. 06. 10:29 | HÍREK

A tehetségígéretek gondozásának elméleti és gyakorlati tudásmegosztására gyűltünk össze a Baptista Szeretetszolgálat Gyöngyszem Óvodájában, Kótajban, a Baptista Tehetségsegítő Tanács felkérésére.

 

Nagy örömünkre szolgált, hogy a baptista óvodákon kívül, más fenntartású intézmény is képviseltette magát a hálózati munka megalapozása érdekében és a minél hatékonyabb együttműködés reményében.nA Gyöngyszem Óvoda bemutatását, bemutatkozását követően a „Táncos lábak” és az „Apró kezek” regisztrált tehetségműhely mutatta be az elmúlt két esztendő munkáját. Képes összeállítás, videó vetítés, kiállítás tette szemléletesebbé és színesebbé az előadásokat.

 

A tehetségpontok akkreditációjával kapcsolatos hasznos tudnivalókról tartott előadást meghívott előadónk Vinczéné Simon Nikolett, az Alsójózsai Kerekerdő Óvoda, Akkreditált Kiváló Tehetségpont óvodavezetője. Előadása kötetlen beszélgetésben, szakmai konzultációban teljesedett ki, miközben megtudhattuk a hozzánk ellátogató intézmények pedagógusaitól, hogy ki milyen tapasztalatokkal rendelkezik a tehetséggondozás témakörben.

 

A műhelymunka zárásaként Oros Róza, a Baptista Tehetségsegítő Tanács megbízott vezetője foglalta össze a nap tanulságait, kitűzött rövid és hosszú távú céljainkat.

 

Béresné Dobránszky Beáta

óvodavezető

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Testvérek, Urunk, Jézus Krisztus nevére kérlek titeket, éljetek mindnyájan egyetértésben, ne szakadjatok pártokra, legyetek egyek ugyanabban a lelkületben, ugyanabban a felfogásban.""
(1. Korintusi levél 1,10)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

KIR ABC sorrendben rendezett listát küld a módosítások után

28.
MÁRC.

SNI-BTM Térségi szavalóverseny

28.
MÁRC.

Országos tollaslabda diákolimpiai döntő

29.
MÁRC.

Szülők értesítése az esetleges bukás tényéről

29.
MÁRC.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE