TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Tehetségműhely Törökszentmiklóson

2016. 11. 08. 14:23 | HÍREK

Színes programmal várta a baptista általános iskolák tehetségpontjainak képviselőit október 25-én a Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Kölcsey Ferenc Általános Iskolája. A rendezvény megszervezését Oros Róza, a Baptista Tehetségsegítő Tanács vezetője kezdeményezte. A találkozó célja a tehetséggondozó munka népszerűsítése, az akkreditáció előtt álló intézmények felkészülésének módszertani segítése és a tehetségháló építése volt.

 

 

A szakmai programot és a tehetségcsoportok bemutató foglalkozásait a házigazdák a résztvevők előzetes igényei alapján állították össze. Sor került az intézményben folyó tehetséggondozó munka, ezen belül kiemelten a tehetségazonosítás folyamatának bemutatására, az akkreditációs felület tartalmának áttekintésére.

 

A rövid elméleti bevezető után – melyet a színjátszók és a táncosok produkciója foglalt keretbe -, a vendégek betekintést nyerhettek a tehetségműhelyek tevékenységébe. Megnézhették a matematika, a színjátszó, a természeti, az angol és az informatika tehetségcsoportokban folyó munkát, továbbá a tabletek és a táblajátékok alkalmazását, használatát. Ezt kiscsoportos szakmai tapasztalatcsere, kötetlen beszélgetés követte, mely jó lehetőséget biztosított a személyes kapcsolatok kialakítására, ápolására is. A rendezvényt közös ebéd zárta.

 

A találkozón 12 iskolából és a területi igazgatóságokról több, mint 50 pedagógus vett részt. A kölcseysek nagyon örültek annak, hogy ilyen sokan kíváncsiak voltak a tehetséggondozó munkájukra. Bíznak benne, hogy a rendezvény elérte célját és mindenki kellemes élményekkel, hasznos tapasztalatokkal, új ismeretekkel gazdagodva tért haza.

 

Görömbei Zoltán

igazgató

Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Kölcsey Ferenc Általános Iskolája

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Mozgásfejjlesztő bemutató foglalkozás (Inkluzív Akadémia)

27.
FEBR.

English-speaking countries contest for 5-8 b classes

27.
FEBR.

Farsang

28.
FEBR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE