TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

TeSzedd akció a debreceni baptista gimiben

2017. 09. 15. 16:18 | HÍREK

A Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő debreceni Euro Baptista Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola diákjai és pedagógusai is részt vettek az idei ősz TeSzedd elnevezésű akciójában.

 

Novákné Kónya Zita, az iskola igazgatója és a Szilágyi Attila, a segélyszervezet kommunikációs igazgatója is ott volt szeptember 15-én azok között, akik úgy gondolták, néhány órát rászánnak arra, hogy részt vegyenek hazánk legnagyobb önkéntes mozgalmának akciójában. A TeSzedd – Önkéntesen a tiszta Magyarországért elnevezésű rendezvénysorozatot a Földművelésügyi Minisztérium szervezi évek óta, a programhoz már sok tízezren csatlakoztak.  A debreceni baptista oktatási intézmény ebben az esztendőben találkozási pontként regisztrált. Mintegy félszáz diákot vártak szeretetvendégséggel – zsíros kenyérrel, paprikával és paradicsommal – az intézmény aulájában, majd a rövid eligazítást követően a csoportok a pedagógusok vezetésével elsősorban az iskola környezetét, a környék utcáit, lakótelepét járva szedték össze a hulladékot.­ Csatlakoztak hozzájuk Debrecen önkormányzati hivatalának dolgozói, önkormányzati képviselői közül is néhányan.

Az akció azon törekvésbe illeszkedett, amelynek lényege a környezettudatos viselkedésre való nevelés, környezetünk védelme, az önkéntesség fontosságára és szükségességére való figyelemfelhívás. A szemétszedés egyébként közösségi szolgálatként is elszámolható volt.

 


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Pót írásbeli felvételi vizsga a 9.évfolyamra

28.
JAN.

Pótló központi írásbeli felvételi vizsgák

28.
JAN.

Helyi helyesírási verseny 3-4. évfolyamon.

28.
JAN.

Központi írsábeli pótfelvételi vizsga

28.
JAN.

Pótló központi írásbeli felvételi vizsgák a 9. évfolyamra

28.
JAN.

Szülői értekezletek a csoportokban

28.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE