TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Történelem pályázat, díjátadó

2019. 12. 15. 15:38 | HÍREK

A Kossuth Szövetség pályázatot hirdetett 8-18 éves fiatalok számára, „Arad felett beborult az ég…” címmel. A pályázat célja a hagyományok ápolása, a reformkor szellemi és kulturális örökségeinek kutatása volt.A pályázaton Orbán Lili, a Nagykun Baptista Oktatási Központ Általános Iskola, Középiskola és Kollégium 9. G. osztályos tanulóját arany oklevéllel jutalmazták.

„2019. december 7-én díjátadón vehettem részt Radics Pál Zoltán igazgató úrral és szüleimmel Budapesten a Magyar Tudományos Akadémia könyvtárában. A Kossuth Szövetség által meghirdetett pályázatra írt esszémet arany oklevéllel és könyvjutalommal értékelték. A versenyre osztályfőnököm és egyben történelem tanárom, Szidey István tanár úr által találtam rá. Bár több témából is lehetett választani, nekem mégis a Széchenyi Lánchíd történetének kutatása keltette fel a figyelmemet. Sokat olvastam, keresgéltem a témában, ezáltal sok érdekes dolgot tudtam meg a múltból. Nagyon örültem az eredménynek, hiszen 120 pályázat érkezett be, és csak a legjobb pályamunkákat díjazták.  Köszönöm tanáraim segítségét és örülök, hogy részt tudtam venni ezen a versenyen!”

Orbán Lili, 9.G

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Szakmai nap baptista óvodák számára

01.
MÁRC.

Foglalkozás egészségügyi vizsgálat

01.
MÁRC.

Beiskolázási terv elkészítése

01.
MÁRC.

Pénz7 Pénzügy és vállalkozói témahét

02.
MÁRC.

Nevelőtestületi értekezlet

02.
MÁRC.

Pénzügyi tudatosság és gazdálkodás hete: „Pénz7”

02.
MÁRC.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE