TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Tóth László igazgatóhelyettes tanár úr rangos elismerése

2020. 07. 29. 11:09 | HÍREK

Rangos elismeréseket vehettek át megyénk vendéglátóipari szakemberei a napokban a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség idei tisztújító közgyűlésével egybekötött díjátadóján, Baktalórántházán. A négy megyei szakember egyike Tóth László cukrász, az Illéssy Sándor Baptista Középiskola igazgatóhelyettese volt, aki a Gasztronómiáért érdemérmet kapta.

„A rizs mestere” cukrászként több világ- és olimpiai éremmel is büszkélkedhet, köztük világbajnoki aranyéremmel. A legutóbbi két világversenyen artisztika kategóriában Kisújszállás nevezetességéből, a rizsből alkotott képekkel nyűgözte le a nemzetközi zsűrit.

„Sok elszántság, idő és türelem kell ehhez a szakmához, de megéri, hiszen csodálatos alkotásokat lehet létrehozni. 2008-ban indultam először versenyen, a szolnoki Pelikán Kupán, de az utóbbi időben inkább nemzetközi mezőnyben indulok. Tanítványaimat próbálom a saját példámon keresztül motiválni, ösztönzöm őket arra, hogy próbálják meg, bátran induljanak versenyeken, hiszen ezekből nagyon sokat tanulhatnak.” – nyilatkozta munkatársunk a megyei Új Néplapnak.

Iskolánk dolgozói közössége nevében szívből gratulálok e rangos elismeréshez, és további sikereket kívánok számára!

Toldi Attila igazgató

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Én is futok, de nem céltalanul, az ökölvívásban nem a levegőt csapkodom, hanem megzabolázom, és rabságba vetem testemet, hogy míg másokat tanítok, magam méltatlanná ne váljak.""
(1. Korintusi levél 9,26-27)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Nappalis és estis osztályozóvizsgák

18.
JAN.

Félévi szóbeli számonkérés – esti tagozat

18.
JAN.

Féléves - osztályozóvizsgák

18.
JAN.

Nyílt napok a csoportokban

18.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE