TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Városnézés hajóról

2017. 04. 07. 12:42 | HÍREK

A 13. TUR Turisztikai szervező és értékesítő szakos tanulók egy kevésbé szokványos perspektívából tekintették meg fővárosunk csodálatos panorámáját.

Az elmúlt napok szinte nyárias időjárása az érettségi utáni Turisztikai szervező és értékesítő szakos osztályunkat is a szabadba csalogatta. A Boráros téren hajóra szállva a Dunáról csodálhatták meg Budapest világörökségi védettséget élvező Duna-parti látképét. Fantasztikus látványt nyújtott a tavaszi napsütésben fürdőző Gellérthegy, a Citadella és a Budai Várnegyed. A másik oldalon a Parlament mellett a Magyar Tudományos Akadémia, a Gresham-palota és a Vigadó épületeiben gyönyörködhettek tanulóink. Útközben kellemesen egy kávé mellett megbeszélték a látottakat. A szakmai vizsgán ez a tétel már biztosan nem fog gondot okozni, hiszen nemcsak a tankönyvre, hanem ezen a kiránduláson szerzett élményekre is támaszkodhatnak a felkészülés során.

VIK Középiskola

 ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE