TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

VIII. helyezés a BeKVIKer országos versenyen

2020. 02. 06. 09:20 | HÍREK

A versenyt a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara szervezte középiskolások számára,  amely témája közismereti és gazdasági témakörökben, turizmussal és vendéglátással kapcsolatos, kreativitást, összetett gondolkodást igénylő projekt feladatsorozatból tevődött össze.

A verseny három fordulós volt, az első kettő online, míg a döntőre 2020. január 17-én az egyetem Markó utcai épületben került sor. Az első fordulóban egy kérdőívet kell kitölteniük a csapatoknak. A második fordulóban egy esettanulmányt kaptak a versenyzők és kreatív megoldást kellett találniuk. A legjobb csapatok prezentációikat a döntőben élőben mutatták be.

A versenyen iskolánk csapata, a MoneyKillers a VIII. helyezést érte el. A csapat tagjai a 12.A osztályból Robotin Máté, Szecsánszki Rúben és Homonai Csaba, felkészítő tanáruk Csekéné Molnár Erika. Nyereményük számos értékes tárgyi nyereményen túl egy ingyenes vacsora meghívás a Novotel Budapest Hotel Palace éttermében.

Gratulálunk a szép szerepléshez.

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE