TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Zenei Világnapnak adott otthont Kisújszállás

2016. 10. 24. 12:11 | HÍREK

2016. szeptember 30-án a Zenei Világnap alkalmából rendeztük meg koncertünket, melynek a Vigadó Kulturális Központ adott otthont.

 

 

A koncert megnyitásaként Dr. Ponyokai Judit Kassák Lajos szavaival teremtett különleges hangulatot, majd zenei idézetekkel fűszerezve kalauzolta végig a közönséget az estén.

 

Színpadra álltak azok az egykori növendékeink - Bögös Gabriella Hanna, Nagy Roland, Sáfár Rebeka, Gulyás Dóra és Horváth Antonio -, akik a zenei pályát választották hivatásuknak. A kisújszállási zeneiskola volt számukra az a zenei „fészek”, ahol az első bátortalan hangok megszólaltak hangszereikből. Az est fellépői között köszönthettük még iskolánk kezdő pedagógusait, Csizmás Tímeát és Tóth Ádámot, akik fiatalos lendületükkel új színt hoztak a művészeti iskola életébe.

 

A koncerten felcsendültek Boccherini, Bach, Piazzolla, Debussy, Rimszkij – Korszakov, Áskell Másson és Grieg művei. A fellépők felejthetetlen koncertélményt nyújtottak mindannyiunk számára a Zene Világnapján.

 

Széplaki Edit

Igazgató

Baptista Alapfokú Művészeti Iskola

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Mozgásfejjlesztő bemutató foglalkozás (Inkluzív Akadémia)

27.
FEBR.

English-speaking countries contest for 5-8 b classes

27.
FEBR.

Farsang

28.
FEBR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE