TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Zeneiskolás növendékeink záró koncertje a Farkas Gyula Baptista Általános Iskolában

2017. 06. 02. 15:14 | HÍREK

Ugyan ebben a tanévben a zongora tanszakon csak iskolánk tíz tanulója vesz részt képzésben, mégis felemelő érzésben részesítették a nézőközönséget a 2017. május 30-án megtartott évzáró hangversenyen. 

Mindannyian számot adtak arról, milyen kitartó munkát végeztek a tanév során. Minden diák önálló előadással készült, és egytől-egyig négykezes, vagy alsó szólam kíséretes zeneműveket is hallhattunk mindenkitől. A délutáni zenei rendezvény vendége volt három seregélyesi kisdiák is előadásával.

Örömmel láttuk, hogy az elsőtől ötödik évfolyamig zenei képzésben résztvevő tanulóink, az iskolai kamara kórus fellépésével kiegészülve egy másfél órás koncerttel örvendeztették meg az érdeklődőket. Köszönjük valamennyiük részvételét! Kívánjuk, hogy zenei életük a következő tanévben is folytatódjon. Ehhez kívánunk minden diákunknak sok sikert!

Kérjük, hogy a szülők áldozatos munkájukkal, ösztönző jelenlétükkel a továbbiakban is segítsék gyermekeik zene iránti elkötelezettségét.

Köszönet a felkészítő tanároknak: Izinger Attila zongora,  Wasztl János  szolfézs, Kiss Bernadett kórusvezető.

 

Bárkányiné Vohl Mária igazgató

 (A 2017/18. tanévre szóló zeneiskolai előképzőre és képzőre 2017. augusztus 28.-án hétfőn, az iskola gondnoki irodájában lehet jelentkezni a beiratkozási lap kitöltésével 8-15 óráig. Előzetes jelentkezéseket az iskola telefonszámán is várjuk:06-20-379-68-74 minden nap munkaidőben.)

 


KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Én is futok, de nem céltalanul, az ökölvívásban nem a levegőt csapkodom, hanem megzabolázom, és rabságba vetem testemet, hogy míg másokat tanítok, magam méltatlanná ne váljak.""
(1. Korintusi levél 9,26-27)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Nappalis és estis osztályozóvizsgák

18.
JAN.

Félévi szóbeli számonkérés – esti tagozat

18.
JAN.

Féléves - osztályozóvizsgák

18.
JAN.

Nyílt napok a csoportokban

18.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE