TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

A Magyar Élelmiszerbankkal gyűjtött 2022-ben is Cserepka Iskolánk

2022. 12. 06. 13:33 | HÍREK

A Cserepka Iskola tanulói negyedik alkalommal vettek részt a Magyar Élelmiszerbank tartósélelmiszer-adománygyűjtésében. Az egész ország területére kiterjedő gyűjtési akcióhoz 334 áruházi helyszín csatlakozott.

A korábbi gyakorlatnak megfelelően ebben az évben is a pécsi Makay úti Tesco Hipermarket volt a mi iskolánk bázisa, önkénteseink itt várták mindazokat, akik segíteni kívántak adományaikkal a rászoruló családokon.

Örömmel számolunk be arról, hogy 2022-ben 1401 kg-ot tudtunk gyűjteni, melyet a Mindszentgodisa mikrotérségében élő 280 halmozottan hátrányos helyzetű család kapott meg.

"Hálás vagyok, hogy immár negyedik éve részt vehetek ebben a gyűjtésben, és láthatom azt, ahogy megértik az önkéntesség lényegét diákjaink.”– kezdte élménybeszámolóját Kis-Nagy Mercédesz, a Cserepka Iskola iskolatitkára. Mercédesz kolléganőnk szervezte és koordinálta az idei gyűjtési akciót is, és az elmúlt években mindvégig szívügyének tekintette az adománygyűjtést, évről-évre számos gimnáziumi tanulónkat bátorítja lelkesedésével a jótékony közreműködésre. „Keresztényként fontosnak látom, hogy ne csak szóval, de tettekkel is kiálljunk a nehéz helyzetben, bajban levők mellett. Böjte Csaba testvér szavai csengenek bennem: (…) hiába szeretem a szobám csendjében az utcagyereket! Nem arra van szüksége, hogy könnyes, szende szemembe nézzen, hanem, hogy legyen kenyér az asztalán, fedél a feje fölött, étel a tányérján, ceruza a kezében, takaró az ágyán, kapjon jó szót, és simogatást.”

Cserepka Iskola közössége nevében köszönjük a Magyar Élelmiszerbank bizalmát, és Kis-Nagy Mercédesz elkötelezett munkáját, valamint az önzetlen támogatók hozzájárulását az élelmiszergyűjtéshez!

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Nyílt napok (leendő általános iskolások részére)

30.
JAN.

Félévi tantestületi értekezlet tanítás nélküli munkanap

30.
JAN.

Központi felvételi vizsga eredményéről értesítéskiküldése

30.
JAN.

Félévzáró nevelőtestületi értekezlet

30.
JAN.

Szülői értekezletek az alsó és felső tagozaton

30.
JAN.

Szülői értekezletek az alsó és felső tagozaton

30.
JAN.

Mézes hét az óvódában

30.
JAN.

Félévzáró nevelőtestületi értekezlet

30.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE