X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

A Szakma Sztár Országos Versenyen újra dobogós helyen a BIG

2022. 05. 02. 12:27 | HÍREK

Idén ismét sikerült bekerülni iskolánknak a Vendéglátásszervező (Vendégtéri szaktechnikus) szakmában az ország 3 legjobbja közé. Domián Kitti végzős tanulónk harmadik helyen, Bronz éremmel zárta a versenysorozatot. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett versenyen iskolánk a vendéglátásszervező szakmában ért el országos sikert! Az írásbeli versenyen országosan a legjobb eredményt elérő versenyzők kerültek be a szakmák válogatóiba (vendéglátásszervező szakmában 9 fő) - Iskolánkból Domián Kitti 100%-os teljesítménnyel jutott tovább a közel 240 fő versenyzőből. 2022.03.13-án, a komplex válogató versenyen főzni, teríteni és szóbeli vizsgát is kellett tennie, ahol felmentést kapott a teljes szakmai záróvizsga letétele alól. A végső megmérettetésre 5 tanuló jutott tovább. Kitti képviselte iskolánkat a háromnapos döntőben.  A Szakma Sztár Fesztiválon dobogós helyen, a kiemelkedő 3. helyen végzett, ezzel öregbítve iskolánk jó hírnevét! Felkészítő tanára: Hadnagy János volt


Hadnagy János

gyakorlati oktatásvezető KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Békességet hagyok rátok. Az én békémet adom nektek. Nem úgy adom nektek, ahogy a világ adja. Ne nyugtalankodjék a szívetek s ne csüggedjen.""
(János evangféliuma 14,27))

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Táborok szervezése

27.
JÚN.

Évzáró - Tanévzáró nevelőtestületi értekezlet - Kerti parti

27.
JÚN.

Felsős tábor

27.
JÚN.

Táborok szervezése

27.
JÚN.

Tantestületi kirándulás

27.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE