TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Baptisták együttműködése a kolozsvári tudományegyetemmel

2022. 12. 07. 12:11 | HÍREK

A Baptista Szeretetszolgálat és a Baptista Teológiai Akadémia minap együttműködési megállapodást írt alá Kolozsvárott a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemmel.   

A Bocskai István szülőházában megrendezett eseményen a dokumentumot a szakmai egyeztetést követően az erdélyi felsőoktatási intézmény részéről dr. Tonk Márton rektor, a teológiai akadémiától dr. Mészáros Kálmán rektor, valamint dr. Szilágyi Béla, a magyarországi segélyszervezet elnöke látta el kézjegyével. Az egyeztetésen a szerződést aláíró vezetők mellett részt vett a Baptista Szeretetszolgálat részéről dr. Szabó Csaba oktatási főigazgató, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem részéről pedig dr. Balog Adalbert tudományos rektorhelyettes és dr. Lázár Ede, a Csíkszeredai Kar dékánja is. A megállapodásban a felek aláírásukkal megerősítették azt a célt, hogy támogatják és fejleszteni kívánják a szervezetek közötti európai színvonalú oktatási, kutatási és tudományos együttműködést, az európai integrációt és a Régiók Európája eszméjének valóra válását, különös tekintettel a humánerőforrás fejlesztésére. Az elképzelések között egyebek mellett oktatók, kutatók és hallgatók cseréje ­­­– utóbbi esetben részképzéssel, áthallgatással, terepgyakorlattal ­­­–, könyvtárak, kutatói programok közötti rendszeres együttműködés, intézményfejlesztés, valamint közös programok és továbbképzések megszervezése is szerepel. A megállapodást egyelőre öt évre kötötték meg a tudományegyetem székhelyén.

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Nyílt napok (leendő általános iskolások részére)

30.
JAN.

Félévi tantestületi értekezlet tanítás nélküli munkanap

30.
JAN.

Központi felvételi vizsga eredményéről értesítéskiküldése

30.
JAN.

Félévzáró nevelőtestületi értekezlet

30.
JAN.

Szülői értekezletek az alsó és felső tagozaton

30.
JAN.

Szülői értekezletek az alsó és felső tagozaton

30.
JAN.

Mézes hét az óvódában

30.
JAN.

Félévzáró nevelőtestületi értekezlet

30.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE