TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Bartha Panna a Cserepka Iskola teniszcsillaga

2023. 01. 19. 09:12 | HÍREK

Cikk: PécsAktuál - Pécs Közéleti Hírmagazinja220116

Forrás: https://pecsaktual.hu

"Először győzött felnőtt nemzetközi versenyen a PVTC tehetsége, a mindössze 18 éves Bartha Panna, aki az Antalyában megrendezett 15 ezer dolláros tornán állhatott a dobogó legfelső fo

kára.

Folyamatosan sikerrel veszi az akadályokat a kiváló pécsi teniszező, Bartha Panna. A mindössze 18 éves tehetség Ausztriában és Szlovéniában is szerepelt már felnőttversenyen, de egyiket sem tudta megnyerni, most viszont Törökországban megtört a jég: az Antalyában megrendezett 15 ezer dolláros viadalon minden ellenfelét legyűrte, s ezzel élete első sikerét aratta a felnőttek között!

– Úgy éreztem a verseny előtt, hogy jó formában vagyok, ami aztán az elmúlt napokban be is igazolódott – mesélte a Pécs Aktuálnak a Törökországban tartózkodó Bartha Panna. – Természetesen minden tornán úgy indulok, hogy szeretném megnyerni, de a felnőttmezőnyben azért mégsem a megszokott környezet fogad, az ellenfeleket sem ismerem. Úgyhogy a legjobbamat akartam nyújtani, aztán lesz, ami lesz.

Nos, az lett belőle, hogy Panna végigverte a mezőnyt! Nagyon nehéz dolga volt, már csak azért is, mert a rossz időjárás miatt folyamatosan csúszott a program, így például a keddre tervezett meccsét csak pénteken tudta lejátszani. Vasárnap pedig dupláznia kellett: nem sokkal azután, hogy kivívta a négy közé jutást (a svájci Tsigurovát 6:2, 6:3-ra intézte el), már elődöntőt is játszhatott – lendületből ezt is simán behúzta (az ukrán Soboleva ellen 6:3, 6:2-re nyert)! Jöhetett hétfőn a döntő a világranglista 621. helyezettje, a 26 éves orosz Daria Lodikova ellen, akit 2:6, 6:3, 6:3-ra győzött le.

– A vasárnapi két meccsen nagyon elfáradtam, de úgy tűnik, így is jobban bírtam, mint a többiek, és ez a lényeg! Természetesen nagyon örülök a sikernek, de nincs idő a pihenésre, maradok is itt, mert kezdődik a következő versenyem – mondta Bartha Panna.

A PVTC játékosának tavaly már volt egy világranglistapontja a felnőttek között, ehhez most a tornagyőzelemmel szerzett további tízet.

Gratulálunk, Panna, és persze kíváncsian várjuk a folytatást!"

 Sok szeretettel gratulálunk!

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Nyílt napok (leendő általános iskolások részére)

30.
JAN.

Félévi tantestületi értekezlet tanítás nélküli munkanap

30.
JAN.

Központi felvételi vizsga eredményéről értesítéskiküldése

30.
JAN.

Félévzáró nevelőtestületi értekezlet

30.
JAN.

Szülői értekezletek az alsó és felső tagozaton

30.
JAN.

Szülői értekezletek az alsó és felső tagozaton

30.
JAN.

Mézes hét az óvódában

30.
JAN.

Félévzáró nevelőtestületi értekezlet

30.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE