X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Cserepka Sportfesztivál 2022

2022. 05. 25. 11:28 | HÍREK

2022. május 18-20. között Sportfesztivált rendezett a Cserepka Iskola, amelyen öt – szintén a Baptista Szeretetszolgálat által fenntartott – magyarországi iskola tanulóit és pedagógusait láttuk vendégül. A háromnapos sportprogramot az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett nyertes pályázatunknak köszönhetően tartottuk meg. A Kisújszállásról, Seregélyesről, Tiszaszalkáról, Törökszentmiklósról és Velencéről érkező vendégeink számára játékos, sportos vetélkedőket szervezett a Cserepka Iskola testnevelő tanári munkaközössége, akik élményközpontú, egész napos projekteket valósítottak meg a gyerekekkel. A rendkívül színes programok között szerepelt várostörténeti vetélkedő, reggeli zenés torna, sárkányhajózás, élményfürdőzés, vízi vetélkedő, élménypedagógiai módszerekre épülő váltóverseny és barátkozó disco is. Minden csapat érem-, serleg- és oklevéljutalomban részesült.

A fiatalok elszállásolása az Orfűi Ifjúsági és Sporttáborban történt, így igazán szép zöld környezetben, számos sportolási lehetőség (futball, asztalitenisz, futás stb.) közepette ismerkedhettek egymással a hat intézmény tanulói. A rendezvény egyik színfoltja volt az is, hogy a Határtalanul programban részt vevő erdélyi diákok – akik szintén ugyanekkor vendégeskedtek a Cserepka Iskolában – is csatlakoztak alkalmanként az orfűi mulatságokhoz.

A Sportfesztivál sikeressége nem csupán a pályázati nyereménynek köszönhető, hanem a kollégáink kivételes csapatmunkájának, valamint a „Miénk a Suli!” Közhasznú Alapítvány támogatásának is. Köszönet és elismerés illeti Vertike Anett (a pályázat írója és koordinátora) kolléganőt, valamint Szikszai Zsolt és Lukács Zoltán kollégákat, akik mind a megvalósítás, mind a kivitelezés során kiemelkedő szakmai tudásukkal segítették a tábor megvalósulását. A barátságok megköttettek, az élmény maradandó lett, reméljük, hogy jövőre folytathatjuk ezt a nagyszerű kezdeményezést.

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Békességet hagyok rátok. Az én békémet adom nektek. Nem úgy adom nektek, ahogy a világ adja. Ne nyugtalankodjék a szívetek s ne csüggedjen.""
(János evangféliuma 14,27))

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Táborok szervezése

27.
JÚN.

Évzáró - Tanévzáró nevelőtestületi értekezlet - Kerti parti

27.
JÚN.

Felsős tábor

27.
JÚN.

Táborok szervezése

27.
JÚN.

Tantestületi kirándulás

27.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE