TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Erasmus+ week

2023. 04. 17. 11:25 | HÍREK

2023 márciusának utolsó hetében húsz francia, olasz és spanyol diák, valamint tanáraik egy tartalmas hetet töltöttek el a Cserepka Iskolában a From Cooperative Learning to Cooperative Teaching Erasmus+ projekt keretében.

Változatos sport-és kulturális programokat szerveztünk látogatóink számára, akik a néptáncban is kipróbálhatták magukat. A közös rajzolás, a zenés és táncos foglalkozások mind jó hangulatban teltek. Ellátogattunk a Planetáriumba, ahol vendégeink saját maguk által festett Zsolnay csempéket készítettek. A gyerekek 3D tervezésben is részt vettek.  A külföldi tanárkollégák óralátogatások formájában betekinthettek itthoni osztályaink munkájába, addig a külföldi tanulók egy szabadulószobában bizonyították rátermettségüket és kreativitásukat. A hét folyamán vendégeinknek lehetősége volt a magyar konyha ízeit is megkóstolni, kipróbálták többek között a lángost, a gyümölcslevest, és a szülők által szervezett fogadáson házi finomságokat is megízleltek.

A projekt fókuszában lévő kooperáció az egész heti programot jellemezte, hiszen mindenhol az együttmunkálkodás, a közös tevékenység, az együtt létrehozott produktum volt a jellemző. Sportprogramjainkon pedig a versengés helyett az élménypedagógia, a sport öröme került előtérbe. A hetet a szintén csapatmunkát és összjátékot igénylő RinGol játék és egy városismereti vetélkedő zárta.

Cserepka Iskola

Szenczy
Sándor

"Lépj ki a csónakból!"


szenczy.hu
ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Egyeztetett felvételi jegyzék.

26.
ÁPR.

Bejárható Magyarország 7-8. évfolyam

26.
ÁPR.

Kerékpártúra Petőfi Óvoda

26.
ÁPR.

Művészetoktatás napja

26.
ÁPR.

Baptista és Rétközi Iskolák Országos Kamara Néptáncversenye

26.
ÁPR.

Hivatal kialakítja a felvételi végeredményét, megküldi a középiskolának

26.
ÁPR.

Országos matematika verseny döntője

26.
ÁPR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1143 Budapest, Hungária krt. 69.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE