TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Ismét bizonyítottak a zöldligetes sakkosok, irány az országos döntő!

2023. 04. 05. 13:01 | HÍREK

 

2023. április 1-én került megrendezésre Pusztavámon a Vármegyei Csapatos Sakk Diákolimpia. Az óriási érdeklődés övezte versenyen több mint 200 gyermek ült táblához.

 

A magas létszám ellenére a rendezéssel és a szervezéssel maximálisan elégedettek lehetünk. Polgárőrök segítették az érkezőket a parkolásban, a gyerekeket nassolnivalókkal, szendvicsekkel, üdítőkkel vendégelték meg. A verseny lebonyolítása is zökkenőmentes volt. Gratulálunk a Szervezőknek! Iskolánk tanulói most is magas szinten űzték a szellemi sportok királyát és éremtengerben úszkálva tértek haza. Idén először indítottunk alsós lánycsapatot, eredményük így még inkább bizalomra ad okot. Nagyot küzdöttek a csajok. Külön szeretném kiemelni, hogy az alsós fiúcsapat egyenlő pontszámmal végzett az első helyezettel. Csupán egymás elleni eredmény miatt lett a nekünk kevésbé kedvező eredmény.

Csapatunk erősségét jól jellemzi, hogy játékosaink annyira fiatalon nyújtották ezt a remek teljesítményt, hogy még 1-2 év múlva is ugyanebben a korosztályban fognak tudni újra megmérettetni. A felsős fiúcsapatnál szinte elvárás volt a dobogó lefelsőbb foka. A fiúk nem is tették lentebb a mércét. Szinte 100%-os teljesítménnyel hozták is a papírformát és lehengerlő győzelemmel, aranyéremmel a „zsebükben” távoztak.

I.-II korcsoport lánycsapat (II. helyezett) 1. Lukács Hanna 2. Kajtor Veronika 3. Szigethy Flóra 4. Botos Beáta. I.-II. korcsoport fiúcsapat (II. helyezett) 1. Tári Árpád 2. Kecskeméti Ákos 3. Szabó Kristóf 4. Barki Bálint 5. Farkas Bernát. III.-IV. korcsoport fiúcsapat (I. helyezett) 1. Bodrogi Bendegúz 2. Kerekes László 3. Dubis Szabolcs 4. Kecskeméti Attila 5. Szigethy Zsombor.

Gratulálunk mindenkinek! A felsős fiúcsapatunknak májusra szeretnénk kérni egy kis szurkolást, hiszen bekerültek az országos döntőbe, melyet Szombathelyen rendeznek majd. Hajrá Zöldliget!

 

Hidegh Gábor sakkoktató


Szenczy
Sándor

"Lépj ki a csónakból!"


szenczy.hu
ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Fizikai képességfelmérés az 1. évfolyamra

02.
MÁRC.

Szóbeli felvételi vizsgák

04.
MÁRC.

Országos kompetenciamérs (Külön terv szerint)

04.
MÁRC.

Középiskolai szóbeli vizsgák időpontja 03.04-20.

04.
MÁRC.

PÉNZ7 - pénzügyi és vállalkozói témahét

04.
MÁRC.

Szóbeli vizsgák a 9. évfolyamra felvételizők részére

04.
MÁRC.

Középfokú felvételi eljárás - szóbeli (motivációs beszélgetés)

04.
MÁRC.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1143 Budapest, Hungária krt. 69.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE