X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Tisztelt Pedagógusok! Kedves Barátaim!

2022. 06. 06. 15:26 | HÍREK

Az iskolákban és óvodákban dolgozó munkatársaink és önkénteseink áldozatvállalása adja krisztusi küldetésünk kulcsát: amint a ránk bízott diákokat a tudományokra oktatjuk, a Biblia értékei mentén példát mutassunk a krisztusi szeretetre és egymás iránti felelősségvállalásra is, így építve tovább Szenczy Sándor alapító elnökünk álmát. Ez egy újabb különleges és szokatlan, újabb kihívásokat jelentő év, amikor nehézségeink közepette sokakat a gyász terhe is nyomaszt, hiszen megannyi közösen megálmodott és megélt siker és kihívás után Sándor már nem lehet közöttünk. Az ő szellemi öröksége azonban velünk és bennünk él tovább, erőt és hitet ad nekünk a munka folytatásához, amit ő kezdett el. Az úthoz, amit vele kezdtünk el járni a krisztusi szeretetparancsnak engedelmeskedve. Úgy, ahogyan kérte tőlünk: hittel és szakértelemmel.

Kedves Barátaim! Jelentős szakmai eredményeket értetek el a hátránykompenzáció, a hátrányos helyzetű tanulók felzárkóztatása, a sajátos nevelési igényű gyermekek nevelése, a kiemelkedő képességű gyermekek tehetséggondozása, a két tanítási nyelvű oktatás erősítése és számos sportág területén. Szakképzésben számos ágazatban biztosítjátok hazánk szakember utánpótlását, emellett jelentős feladatot vállaltok a művészeti és sportiskolai oktatásban. A pandémia embert próbáló időszakában mutatott kiemelkedő helytállásotok után komoly szerepet vállaltatok az Ukrajnából menekülőknek nyújtott segítségben, oltalmat, támaszt, menedéket, bátorítást adtatok, s ez a kihívás még bizonyosan hónapokig előttünk lesz.

Köszönöm Nektek! Megköszönöm pedagógusaink, oktatási intézményeinkben dolgozó minden munkatársunk helytállását! Tudom, közösen mindent megteszünk azért, hogy rászolgáljunk a szülők bizalmára, a gyerekek és a fiatalok szeretetére. Mindennapi életetekhez boldogságot, erőt és sikeres munkát kívánok – minden nevelési-oktatási intézményeinkben dolgozó munkatársamnak és szeretteiteknek is az idei Pedagógusnap alkalmából!

Dr. Szilágyi Béla,
a Baptista Szeretetszolgálat elnöke

Fotó: a tiszabecsi iskola egyik osztálytermének táblája az utolsó jelenléti tanítási napról, február 27-től az iskolának ez az épülete a Baptista Szeretetszolgálat által működtetett segítségpont helyszíne 

 
KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Békességet hagyok rátok. Az én békémet adom nektek. Nem úgy adom nektek, ahogy a világ adja. Ne nyugtalankodjék a szívetek s ne csüggedjen.""
(János evangféliuma 14,27))

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Táborok szervezése

27.
JÚN.

Évzáró - Tanévzáró nevelőtestületi értekezlet - Kerti parti

27.
JÚN.

Felsős tábor

27.
JÚN.

Táborok szervezése

27.
JÚN.

Tantestületi kirándulás

27.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE